V naší stylové restauraci si užijete nejen nádherný výhled na Jablonec nad Nisou a přírodu Jizerských hor, ale také skvělé jídlo. Při sestavování jídelníčku jsme se nechali inspirovat dobou první republiky, ve které tradiční českou kuchyni ovlivňovaly také akcenty rakouské či francouzské gastronomie. Prvorepubliková kuchyně zdaleka nebyla černobílá, naopak nabízela maso vepřové, telecí, ale i ryby a zvěřinu. Těšit se tak můžete na 5 dní připravovanou hovězí květovou špičku se svíčkovou omáčkou, vídeňský řízek či jelena po burgundsku.
I u snídaní jsme hledali inspiraci v době minulé. A tak u nás můžete posnídat například vejce do skla pana Buriana.
Ve všední dny nabízíme obědové menu plné lehčích, ale stejně chutných pokrmů.
A samozřejmě u nás najdete i výbornou kávu a domácí dezerty.
Sledujte také naše speciální nabídky, inspirované sezónními surovinami, nostalgickými vzpomínkami na doby minulé nebo národními kuchyněmi.
Přestože jizerskohorská příroda zrovna neoplývá rozsáhlými pastvinami, stále klademe důraz na udržitelnou kvalitu. Snažíme se proto lokálně využívat hlavně dodavatele nápojů jako jsou Kitl s jeho domácími sirupy, Vratislavická kyselka, moštovna Lažany a také místní výrobce ginů pan Dlabka.
Velkou podporou v začátcích nám byla jablonecká značka ANNOVINO, a to nejen svými výrobky, ale i zkušenostmi. U čerstvých uzenin a masa na tatarák se spoléháme na našeho místního řezníka pana Nového.
Přestože si ceníme lokálních produktů, nebojíme se pro nejvyšší kvalitu jet světa kraj. Například pro vyzrálé hovězí maso z australského plemene Black Angus cestujeme až na opačný konec Prahy.
V kuchyni má hlavní slovo majitel hotelu Ivo Konečný, který neváhá u dobře propečeného masa strávit i několik hodin. Určitě ochutnejte jeho svíčkovou nebo jelena po burgundsku. K dokonalému výsledku mu pomáhají Jana a Yevgen. Společně vymysleli a uvařili bezpočet jídel, na něž nedají naši hosté dopustit.